Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 09:23   #17
Monte
Użytkownik Forum

Monte's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere

Stan: Aktywny Gracz
Monte ma numer GG 4447617
Domyślny

1) Marcin, 18 lat. Interesuję się piłką nożna, muzyką, kulturą brytyjską. Uczęszczam do III klasy LO na profilu społeczno-prawnym. Przy okazji należę do zespołu muzyki dawnej. Uwielbiam grać na gitarze ;-)

2) Na forum jestem od czerwca 2004. Należałem już do supportu, jednak z powodu miliarda zajęć pozalekcyjnych nie wyrabiałem się ze wszystkim. Jednak teraz, pomimo tego iż jestem w klasie maturalnej mam tego czasu więcej niż w klasie I i II, gdyż odeszło mi wiele przedmiotów, takich jak chemia, niemiecki, fizyka, biologia, wiedza o kulturze czy chociażby przysposobienie obronne.

3) Należę do świata Tibii od stycznia 2004 więc doświadczenie jest na zadowalającym poziomie. Najwyższy poziom to 84.

4) Pracę w zespole supporterów wspominam naprawdę miło. Wykonywanie zadań połączone z nawiązywaniem znajomości z różnymi sympatycznymi ludźmi jest świetne. Poza tym, wkład w rozwój strony daje dużą satysfakcję.

5) Wydaje mi się, że nadaję się do pracy w Waszym zespole, gdyż poprzednim razem potrafiłem sprostać zadaniu i wypełnianiu obowiązków. Jedyną niedogodnością z tamtych czasów był brak czasu.

6) Mówiąc szczerze, nad tym musiałbym się porządnie zastanowić. Póki co nie mam żadnego pomysłu. Z czasem planuję zabrać się za tworzenie poradników. Póki co mam tylko jeden na koncie.

7) Tłumaczenia, zbieranie wszelkiego rodzaju informacji. Z resztą, jestem w stanie podołać wielu zadaniom.

8) Jestem osobą, która w przypadku zaangażowania się w jakąś czynność, stawia sobie za cel wypełnienie jej do końca w jak najlepszej jakości. Praca w grupie nie jest mi obca. Poza tym zależy mi piekielnie na rozwoju tej strony, w końcu już trochę czasu jestem związany z tym serwisem ;-)
Jedynym minusem może być tylko to, że skoro raz dałem sobie spokój z supportem, można wywnioskować iż mogę tak postąpić drugi raz. Jednak ja jestem pewien, że tym razem wszystko ułoży się dobrze i sytuacja się nie powtórzy.

Playing in memory of MMoH and MMoG. Miss you!

Ostatnio edytowany przez Monte - 16-11-2008 o 09:57.
Monte jest offline