Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 10:54   #78
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Kiedyś miałem swoje danie o trapach, nielegalne - więc potępiam i nie robię. Jednak czasy się zmieniają, ludzie też. Teraz w Tibi jest tylu botterów, że jedynym sposobem ich zwalczenia byłoby natychmiastowe kasowanie postaci, 20 GMów więcej i klient który wykrywałby obcego softa.
Oczywiście wiemy, ze CipSoft tego nie zrobi, dlatego oprócz raportowania, zająłem się trapami.
Kto to jest taki Ameriov? Dla mnie coś jak Batman bezprawnie, ale pomaga.
I co z tego że przyjdzie fala noobbotterów, gościowi zazwyczaj nudzi się szybko na ratach w kanałach i wychodzi
A nawet jeśli zrobi te 16 postaci każdy z 12 botterów, da nam to 192 biegające boty na świat, a na 50 światach to 9600 biegających na skryptach ludzików, dzięki temu frustracja ludzi rośnie jeszcze bardziej, ilość postów na GM forum się zwiększa, temat o kasowaniu botterów zyskuje więcej zwolenników i może nareszcie CipSoft zrobi coś z tą plagą.
A nawet jeśli nic nie zrobi, to gra po prostu szybciej upadnie, bo to że upadnie to nie ma wątpliwości

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem