Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elorin
Czy tak trudno sie zjednoczyc i wywalic spaniszy i szwedkow z serva i pozniej zrobic taki sojusz jak na furorze duski i vision albo rozwiazac to wojna miedzy tylko samymi Polakami?
|
Ja tez jestem za tym zeby cos takiego bylo i mowilem o tym juz wczesniej, w pewnej chwili jak all polacy byli razem myslalem ze wrescie beda lepsze czasy dla Kyry.
Ale widocznie ludzie z Buchamy na czele z Deme i innymi poacholkami maja to w "gdzies" zrobili troche sztucznego chaosu i mysla ze sa kozaki
Jeszcze nigdy nie widzialem zeby Swe byli rozlaczeni, ich minus polega tylko na tym ze na Kyrze nie ma ich zbyt wielu hlvl graczy. Gdyby bylo ich tylu ile polakow bez zawachania by juz dawno polaczkow nie bylo na Kyrze

. A z tego co wiem to Nicke sciaga na Kyre co raz wiecej swoich ziomow do pomocy.
Wiec jak tak dalej pojdzie to za rok moze dwa. Deme i reszta pacholkow z Buchamy nie beda mieli do czego wracac.
A tak jeszcze na "marginesie" jak mozna bylo tak rozj**ac ekipe zeby wiekszosc polakow zdradzila?

(to tylko ludzie z buchamy tak potrafia, bo mysla ze wszyscy sa przeciwko im, i dochodza tylko do nich po to zeby spyowac...).