Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 15:00   #10466
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karol4722 Pokaż post
25 Knight
Pacc
69/69
K armor, crus helmet, crown shield, p legs, p ammy, leather boots
Bright sword i crimson sword (co nosić?)

Gdzie mogę szybko wbić lvl i przy okazji dobrze zarobić?
Moge bloczyć jakies potwory? Jak tak to jakie?
Jak chcesz szybko poexpić wybierz się na Elf Fortress, Dwarfy Soldki (na guardy szkoda czasu, masz za słabe skille), podziemia DTD, DC, Minotaury (albo Mintwallin pod Thais, albo wieża niedaleko Kazordoon.
Bloczyć możesz już potworki typu Smoki, Gsy, Wyverny itp. Jednak większość z nich możesz nawet sam zabić

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kruzio Pokaż post
Gdzie expić ?
31 Palladin
DSM , Demon Shield , BoH , Platinum Amulet / AoL , Blue Legs , Crusader Helmet , RS , Bolts
Początki PoH, DC, wyverny, Orc Land, Guardy, podziemia DTD, Mintwallin, ghostland.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RextoN Pokaż post
lvl 18 Druid (pacc)
Blue Set + Medusa Shield +Moonlight Rod+leather Boots+HoTM/Crown helmet
Exp: Larvy, Roty Darashia/Edron/Liberty Bay, podziemia Port Hope.
Kasa: j/w

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tichondrius Pokaż post
21 ed 20 mlvl. boh, necrotic rod itp...
Czy jest takie miejsce gdzie na tym levelu leci szybciej exp i kasa (lub mniej więcej tyle samo) niż na rotach na Darashii? Chodzi mi o Pacc Area
Możesz pobawić się w piramidzie na Darashii z minosami, ale exp za dobry to tam nie będzie w przeciwieństwie do kasy, ponieważ robione tam lootbagi są kasodajne. Spróbuj też roty na edron (nawet spoko miejscówka jeżeli wiesz gdzie biegać). larvy, najlepiej te ukryte. Więcej możliwości brak, gdyż na tym poziomie ciężko o dobry exp i kasę w jednym.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravervick Pokaż post
rycerz na 30-tym poziomie
umiejętności we władaniu toporem: 73
umiejętności we władaniu tarczą: 73
broń: rycerski topór
gdzie zdobywać doświadczenie?
Elf Fortress, Orc Land (tutaj ostrożnie, potrafi być gorąco (wiem, bo biegałem 22 pallem xD)), podziemia DTD, DC, PoH (Mino, Cyklopy itp), Minotaury (Mint, Horned Fox Tower).

Ostatnio edytowany przez Voniek - 16-11-2008 o 17:39.
Voniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem