1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Krzysiek, mam 14 lat(prawie, bo urodziłem się 29.12.1994r). Interesuje się historią XX wieku i motoryzacją. No cóż mieszkam w Islandii więc chodzę do islandzkiej szkoły, związku z tym znam trochę islandzki.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Ile czasu?Hmmm jestem tu codziennie, nie mam żadnych innych zajęć więc przebywam tutaj

Sukcesy? Wg mnie nie mam żadnych. Byłem moderatorem na stronie poświęconej grze Enemy Territory.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Poziomy? 39 Druid i 21 Paladin ale czy to ważne? Wg mnie to tylko gra
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Ani razu nie byłem Supporterem, dlatego chce się podjąć tego wyzwania
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Raczej nadaje się, Dlaczego? Spędzam większość czasu na komputerze, związku z tym mógłbym dużo czasu poświęcić stronie Tibia.pl
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Na razie żadnych nie mam, musiałbym się mocno zastanowić co mogłoby pomóc stronie
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Nowymi ciekawostkami. Ogólnie to wiadomości o updacie itp.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Fakt nie jestem długo na stronie nie zdobyłem wysokiego level'u, ale jestem bardzo pracowity. Dlatego pozyskanie takiej osoby jak Ja mogło by wam dać "dobre owoce"