1) Mam na imię Stanisław i mam 16 lat. Interesuję się żeglarstwem, snowboardingiem oraz gram w tenisa ziemnego

. W szkole jak to w szkole, wzloty i upadki (1,2,3 głównie), aczkolwiek jak na moje LO są to dobre oceny (czołówka wrocławskich LO)
2) ponad 5 lat na Tibia.pl, kiedyś byłem administratorem polskiego fansite'u o grze Thang On-Line, aczkolwiek z powodu małej popularności tejże gry, fansite upadł.
3) Było dużo postaci, bardzo dużo - w tym kilka ponad poziom 100. Aktualnie gram postacią o nicku Vasilies, ulokowaną na serwerze Elysia (117 EK).
4) Ponieważ ta strona wg. mnie zawiera sporo błędnych/niepotrzebnych/źle sformułowanych (niepotrzebne skreślić) informacji. Chciałbym je zaktualizować, dla dobra ogółu i mniejszego zaśmiecania forum z pytaniami "a dragon lord siem respi kolo depo karlin?11one".
5) Tak, nadaję się:
- wysoki poziom w grze Tibia, osobiście mogę sprawdzić wiele rzeczy czy są poprawne, czy nie.
- doskonała znajomość języka angielskiego, podstawowa znajomość języka niemieckiego i szwedzkiego.
- Jestem kompetentny, zawsze staram się zdążyć z terminem powierzonego mi zadania.
6) Przede wszystkim, na dobry początek, uzupełniłbym taktyki dla mobów, bo nie ma wszystkich (np. Lizard Snakecharmer) lub uaktualnił je (np. Vampire - trochę przestarzała), a później zastanowiłbym się nad jakimś szybszym sposobem wykrywania postów z keyloggerami.
7) Taktykami, newsami, tłumaczeniem artykułów na język polski, lub z polskiego na angielski oraz jeśli byłaby taka możliwość, moderowaniem działu Zdjęcia i Filmy - jest tam na prawdę bardzo dużo keyloggerów, które nawet i po 24 godzinach nie są usuwane.

8) Dlaczego? 5 lat na forum (z małą emeryturą, ale co tam), raczej dobra reputacja (czytając notki o,o), dobra znajomość języków, bystrość, ah no i skromność.