1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Witam. Moje to Ariel mam 16 lat interesuje się technologią komputerową uczęszczam do Technikum informatycznego, które wybrałem dlatego iż chce się zajmować tym co lubię i w przyszłości kosić kase za przyjemność. Pozytywnie nastawiony
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Konto na tym forum mam od 8 miesięcy przedtem miałem jakieś ale zgubiłem passy z powodu braku dostępu do internetu. Kiedyś prowadziłem własne forum z kolegami o tematyce sportowo filmowej.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Moją kariere z grą jaką jest Tibia zacząłem około 5 lat temu pierwszą postacią był sorcerer dobrze go pamiętam miałem 17 lvl, druga postać 62 palladyn no i trzecia postać to 155 elite knight którym gram teraz.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Dlaczego chce zostać supporterem ? z uwagi na to że to forum potrzebuje pomocy ponieważ ludzie nie posiadają kultury, wrzucają key-loggery w co drugim linku, a ktoś tego musi pilnować i ostrzegać nowych graczy żeby nie zrezygnowali gry po pierwszym hacku..
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę że tak pomimo tych postów które napisałem tym kontem
nadaje się. Sądzę że poradziłbym sobie z uciążliwymi użytkownikami ponieważ kluczem do porozumienia jest udana konwersacjaa a jestem pewien że z tym nie mam problemów wnioskując po moich cechach.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Moim pomysłem na rozwój forum jest przebudowa działu "wydarzenia ze światów" i ogarnięcie go ponieważ ludzie tam prawie non stop się kłócą, sprzeczają się ze sobą .. No i oczywiście dodanie światów których na liście nie ma ponieważ gracze ze światów non-pvp czują się nie docenieni..
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Chciałbym się zająć moderowaniem forum ponieważ mam czas poza nauką i Tibią również na to.
8) Dlaczego macie wybrać mnie ? ..
Ponieważ jestem pewien że sobie poradzę radzę sobie z ortografią w szkole mam same piątki.. Angielski też lubię. Mam chęci do pracy i przede wszystkim czas który jest potrzebny do moderowania. Jestem pozytywnie nastawiony idzie się ze mną dogadać także nie sprawiam problemów lecz czasami zdarzy mi się popełnić błąd bo wiadomo człowiek maszyną nie jest, ale błędów nie traktuje jako porażek tylko jest to dla mnie nauczka na przyszłość.. Na ogół nie zdarza mi się popełniać tych samych błędów dwa razy
Pozdrawiam Ariel.