robek-idz sie naucz angielskiego,bo obecnie kiepsko z tym stoisz
biedny yoozus,tak jak reszta ownerow na .de bedzie bronic teraz roya bo megajdno jest super pr0 i koksy ;[
po raz kolejny widac jak bardzo megajdno w ktorym od zawsze 'KASA LEVEL DAWAJ ITEM ALBO WJAZD NA CHATE KIJE SAMOBIJE BUUUUU DEDAAASZ'
xr3,jestes zalosny-sluchasz sie jakis idiotow ktorzy nie naleza do reconu i wedlug nich wypowiadasz sie dlaczego roy padl.
roy padl za ogol-gdy jeszcze gralem na celescie od zawsze w*****al mnie jego sharing na potege z cardinalem,botowanie na warlockach,quarach,frostach a najbardziej jego kozackie posty na forum-nigdy nie botowalem,nie sharowalem,jestem zajebisty nie do zabicia,moj elfbot > wy
sam swiety nie jestem,ale nigdy jakos zajebiscie nie ukrywalem ze robie co robie.
ktostam wspominal o botach.
gdyby nie boty,70% megiddo nie mialoby 130+,recon mialby mniej czasu online ,w tarnowie nie byloby 70 lv,a roy nawet by z rooka nie wyszedl.
filmu nie bylo,moze bylo wiecej ssow,ja dostalem te 2 w celu rozprowadzenia :* czekam na kolejne,zalosne proby ratowania dupy kolejnego zalosnego czlonka 'gp albo wpierdol' aka megiddo
jak ktos jest w stanie utrzymac ten caly syf 180 ms'em,dawac sobie looka na cialo i strzelac foteczki tylko po to zeby cos udowodnic jakiemus idiocie ktory ma gp zamiast oczu-to fajnie ma.
wierzcie sobie komu chcecie-pierdolnie niektorych nie zmieni faktu ze recon ma na koncie najwyzszego fraga na non pvp/najwyzszego lv na celescie/najwyzszego msa w tibii
pozdro&pocwiczcie megiddo,pocwiczcie ;*