Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 21:57   #67
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)
Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.

Pozdro. BaxCrow
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem