Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banczo
Dzwonie i mowie " jestem od niedawna waszym abonentem internetu i mam traki problem gramw pewna gre MMORPG i sa straszne lagi freezy kicki i wiem ze napewno problem lezy u was bo inni znajomi maja u was neta i tez maja identyczne problemy chcialbym zebyscie powaznie zajeli sie ta sprawa".... bla bla bla a oni mi pierdola ze modem ze costam zalosni sa huj mysle ze musimy walczyc o swoje i barabanic do tych kurew po pare razy Dziennie moze sie w*****a i dla swietego spokoju naprawde cos zrobia
a tak wogle to jest juz lepiej niz bylo bo zostaly mi tlyko lagi a nie kickuje mnie juz wiec moze jutro dokoncza dziela i bedzie w porzadku
|
sie zgadza troszke lepiej niz w ciagu tygodnia ale jestem pewien ze sytuacja sie powtorzy od poniedzialku....moim skromnym zdanie oni wiedza o co chodzi ale nic nie moga poradzic............
niestety pozostaje czekac na na cud ,ale on nastapi jak sie wbije na nasz rynek inny nowy operator...
teraz ich jedyna konkurencja jest vectra nie u wszytskich dostepna albo tpsa czyli w obu przypadkach to samo pod inna nazwa......
na wiosce internetowej miszkamy i trzeba sie z tym liczyc..
pozdrawiam