Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 12:24   #22
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Kamil, lat 18 (za miesiąc 19) jak każdy interesuje się komputerami, a dokładniej programowaniem (z tym wiąże swoją prace w przyszłości).Jeśli chodzi o szkołę to obecnie uczęszczam na studia informatyczne.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na tym Forum urzeduje już 2,5 roku.Sukcesów jako takich nie mam, pracowałem na wielu forach, najcześciej tematycznych, ponadto prowadziłem małe strony www.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
W tibie gram od 3 lat ,najczęściej były to 50 lv, obecnie urzeduję na rookgaardzie.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Jako, że strona tibia.pl jest najlepszą Polską stroną o tibi to chciałbym się przyłączyć do jej rozwijania.Po za tym support do droga ku górze ale priorytetem jest pomoc w rozwijaniu serwisu.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, ze nadaję się na to stanowisko,spotykałem się z różnymi rzeczami i sytuacjami na forum i wiem o co kaman
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie
Poprawienie opcji "szukaj", tak żeby nowi gracze nie musieli zakładać zbędnych tematów po "100 razy", umieszczenie je w bardziej widocznym miejscu i przy rejestracji na forum, zaznaczenie o opcji szukaj.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Najchętniej zajmowałbym się rookgaardem, ewentualnie wydarzeniami, że światów, ale przyjmę wszystko ci mi da cie
8) Dlaczego macie wybrać mnie ? ..
Czuję się na siłach i myśle, że sobie poradze.Nie mam wiekszych problemów z jezykiem obcym. Mam dużo czasu wolnego

To tyle na mój temat...Decyzja należy do was

Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 27-11-2008 o 15:57.
Cygan Slejter jest offline