Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 13:00   #32
Noradin
Użytkownik Forum

Noradin's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2008
Lokacja: Poznań/Berlin

Stan: Niegrający
Imię: SPRZEDANE
Profesja: Elite Knight
Gildia: SPRZEDANE
Świat: SPRZEDANE
Poziom: 192
Skille: 90/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray Pokaż post
gp plx.
..
wyjdz.
topic: W wowie sa ok. 3 albo 4 rasy a w takiej tibi mozna grac tylko 1 i to jest nie fajnie a pozatym w wowie jest lepiej bo po 1: nikt nie mowi :fRi iTaNs pLaXiOr po 2: w wowie mozna zabijac ludzi do upadlego a w tibi mam okreslony limit po 3: wiekszy wybor broni w wowie!! oraz wiecej zdolnosci [tak przynajmniej mysle bo dawno nie gralem] po 4: czy w tibi jest cos jak nieumarlak? lodowy zombie? energetyczna mumia? albo chociaz jakis przywodca [chodzi mi glownie o tych duzych np. Alethar albo Nutris a w tibi? co masz? jakiego spiecial bohatera? rs?ms?ek?ed? to jest ulepszenie starej profesji w tam? masz do wyboru do koloru. po 5: czy w wowie jest cos jak special canal? nie! w tibi masz ulatwien po hu* jak np.ulecznie jak masz mniej niz 65 wiec wow jest lepszy pod wzgledem : wszystkiego moze procz grywalnosci bo troche wieksza w tibia czy miedzyinnymi: br? ger?eu?eng? a tu jest tylko eng? wiec zaglosowalem na wowa [ mam dyslekcje ale mam fira ale nie chce poprawiac sory[palce mnie bola]]
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
zagramy w zgadnij kotku co mam w środku?
Noradin jest offline   Odpowiedz z Cytatem