1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Jacek, lat 14. Interesuje się koszykówką,piłką nożna (sporty) informatyką.
W nauce nie idzie mi źle
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum jestem z rok z czymś, nie mam żadnych sukcesów i nie pracowałem na innych forach, ale jestem gotów sprostać wymaganiom.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Mój najwyższy poziom to 64druid (wcześniej ED) na harmoni nick Irohur Daram, jeśli będzie potrzebne więcej informacji to zamieszczę.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Praca w supporcie, wydaje mi się z pomaganiem ludziom, a to lubie ;d
Tak jak w tibi zostałem tutorem aby pomagać ludziom. Jestem gotów poświecić dużo czasu na pracę w supporcie.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Wydaję mi się, że się nadaję. Bardzo chciałbym aby tibia.pl się rozwijała, ZAWSZE dążę do celu nigdy się nie poddaje.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Chciałbym trochę zmienić sytuacje na forum (tibia.pl na razie jest spoko ;P)
wprowadzic coś aby było mniej pr0 dzieci z free owntibia, i i ogarnąc chaos w tematach ze zdjęciami
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Tak jak mówiłem, ogólnie tematy z potworami,questami mógłbym także tłumaczyć niektóre rzeczy (angielskim władam raczej dobrym ;d)
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem systematyczny, nie robię błędów ortograficznych. Bardzo chętnie pomagałbym ludziom na forum a resztę napisałem w punktach wyżej
Teraz Wasza kolej, czekam na odpowiedź.