Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 22:25   #37
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

sorry, ale w temacie ponizej zostalem imo nieslusznie posadzony o kilka rzeczy, i chcialbym to wyjasnic, wiec posluze sie tym tematem.
Oxygane:
Cytuj:
@Hoomik, nie zabieraj ****a głosu w sprawie którą znasz tylko z forum ok?
podaj chociaz jeden rozsadny powod dla ktorego mialbym nie zabierac glosu w sprawie tej grupy... nie musi to byc taaaaaka lista. Oczekuje tylko JEDNEGO _ROZSADNEGO_ ARGUMENTU.

Raul:
Cytuj:
A wiesz co mnie obchodzi, że nie umiesz sobie wejść na IRCa i tam trochę posiedzieć?
wiem, ze to nie bylo bezposrednio do mnie, ale mimo wszystko mam podobna sytuacje (nie przebywam na #tibia.pl), wiec w pewien sposob wypowiedz dotyczyla rowniez mnie. Otoz wez sobie wyobraz, ze z Irca korzystac umiem, i sadze, ze w stopniu nie mniejszym od Ciebie (nie wykluczam, ze moze nawet i w wiekszym), ale tak sie dziwnie zlozylo, ze mam ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie non-stop przy komputerze i patrzenie, co tez szanowny pan Raul czy Oxygane beda wypisywac na IRCu...
Cytuj:
Sorry, ale uważam, że większość znaczących coś użytkowników na tym forum tam dość często przebywa i mi wystarczy tyle
nie musisz przepraszac za swoja ignorancje... wiec powiesz mi, ze skoro nie przebywam na IRCu, to jestem mniej wartosciowym userem niz ktos, kto na IRCu jest 12/24? With all the respect, ale gadasz od rzeczy
Cytuj:
Jeszcze coś, wiem hoomik, że fajnie lizać dupy modom
to dobrze ze wiesz. Ja niestety takiej wiedzy nie posiadam.
Cytuj:
ale nie umiesz spojżeć obiektywnie?
wystaw sobie, ze caly czas to robie. Niestety, jestem w pewnym stopniu egoista, i zeby "lizac dupy modom", musialbym miec w tym jakis cel, odniesc z tego wymierna korzysc. A ze nie mam widokow na odniesienie korzysci, dlatego zwyczajnie - i znow wystaw sobie - nie "lize dupy modom". Pozwol ze zacytuje Twoje wlasne slowa - "nie umiesz spojRZec obiektywnie?"
Cytuj:
Czy tylko umiesz gadać, że muzyka to nie to samo co jedzenie?
Life is brutal... chcesz porownywac muzyke do jedzenia - Twoja sprawa, have a nice day. Ale daleko na tym nie zajedziesz, gwarantuje.
Cytuj:
To ****a lepiej nic nie pisz.
Nie licz na to.
Cytuj:
le zapewniam, że bardziej znani na forum są na przykład: Oxygane, Gewof, Gonzo czy She. A nie Zindahjira
Owszem. Chociazby dlatego, ze Zinda jest na forum niecaly miesiac. Logiczne, nie? I wez sobie wyobraz, ze Zinda pisze logiczniej, skladniej i ciekawiej niz wiekszosc Twoich "IRCownikow". Ja osobiscie mam lepsze zdanie wlasnie o nim, niz o... a, nie bede juz wytykac palcami o kim, bo znowu ktos mnie posadzi o lizusostwo.

Kurde, rozpisalem sie... ;/

Ostatnio edytowany przez hoomik - 17-01-2005 o 22:27.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem