Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 15:11   #11
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

Buffy już powinny zostać wprowadzone ze 2 lata temu.
Wild jako runa? Z tego co pamiętam to krzaczki szło ścinać, mogę się mylić, ale jeżeli mam racje to takie runki w stosunku do mądrzejszych graczy na pvp się nie przydadzą.
Holy missile jako runa to dobry pomysł, ale powinny być w użytku dla wszystkich, bo to nie fair w stosunku do druidów<icicle> i sorców<fireball>. A jak zrobią gfb ze świętości to będzie śmiechu warte.
Nowy teren? Poza tym że CHYBA będzie wielorasowy to niczym się ciekawym nie charakteryzuje, chyba że arena podwodna będzie w miarę przyzwoita, wtedy to olbrzymi +.
I tak jak Xeremon pisze, Cipy powinny coś zrobić z h lvl'ami, bo Tibia nawet nie jest dobrze przygotowana dla tych 200+ których już są całe masy, nie wspominając o 250-300... widok 5-6 osób cleanujących całe PoI czy chociaż parę sealów na Inq to śmiech na sali.
Ja bym tam wolał żeby raz na rok odwalili jakąś olbrzymią lokalizacje, którą każdy lvl mógłby zwiedzać z przyjemnością.
Aha i jeszcze mogli by zrobić test na IQ przy tworzeniu konta, chociaż znając życie polaczki i br za 3 dni zrobiliby solucje(vide rook) ;S

I jeszcze jedno... czy Cip pomyślał i w tym upie da sobie spokój z kiczowatym outfitem?

@down
Hm no racja, musiałoby to być trochę<a nawet bardzo> osłabione w stosunku do sana;p Hit po 400 jak nie więcej byłyby mało śmieszne.

Ostatnio edytowany przez babcia666 - 17-11-2008 o 15:20.
babcia666 jest offline