Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 15:25   #10061
Sysiaaa
Użytkownik Forum

Sysiaaa's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Niegrający
Imię: Esire
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
Sysiaaa ma numer GG 2302201
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez m-e-t-k-u-s Pokaż post
Do Darkside:

Nie rozumiem cie bronisz ludzi czyli mozna powiedziec ze jestes taki sam jak viz-trap,lur i nic innego , a i jeszcze sie denerwujesz do ludzi z sb ze przeszkadzaja w poi.Jak mamy nie przeszkadzać jak ten chodzi za mna i nie tylko i rzuca m wale zeby mnie zabić. Ile mam lat 25 lat i własnie obroniłem prace magisterska moge ci przesłac ksero jak chcesz . A co do botowania boocilem 1 raz i to jak byłem najebany wiec nie rob z tego afery i z siebie swietoszka bo nie wierze ze i u ciebie ng nigdy nie było nawet w celu sprawdzenia co ,gdzie.
jak robiłam POI z 'Demonami' to ludzie z SB też się wbili i (tu zapodam słynny cytacik): 'co teraz psujemy?' :-)

bronię Viza, może niesłusznie, ale to mój kolega (Viz kolego ) aczkolwiek nie uważam abym była jak on. więc wypraszam sobie xd
wiecie, mam powody Viz jest dla mnie jak rodzina... xd 'po co mi mama po co mi tata przeciez w tibii mam brata'
Viz wbrew pozorom jest wspalnialym czlowiekiem wrażliwym :-) milusim :-) słitaśnym... dobra sry przeginam xd ale naprawde xd Viz nigdy mnie nie zrobił w chuja, nigdy mnie nie ojebał, zawsze jak padne to pyta czy pomóc ;> a wiele tych 'kumpli' nawwet nie zapyta jak się czuję po dedzie a mi wtedy smutno bardzo oh jejku.

reasumujac nie luruje, nie trapuje ._. ale ze jestem noobem to nie przeczę xd

Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 17-11-2008 o 15:37.
Sysiaaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.