Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 16:15   #24
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Jarek, "hot" 14-stka. Interesuję się ogólnie wszystkim, w szkole nie idzie mi źle, ale jak wszędzie, może być lepiej.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum niedługo 1,5 roku. Sukcesy? Narazie raczej żadnych.? Pracowałem na kilku mniejszych forach, które zaginęły w internecie.

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
24 starszy druid, nie osiągnąłem wiele, nie zdobywałem doświadczenia prawie w ogóle, bo mam "super" internet.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
A czemu by nie? Dobra, żarty na bok. Poprostu chcę, aby newsy pojawiały się w krótszym czasie na stronie głównej Tibia.pl

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Raczej tak. Międzyinnymi dlatego, że jak już się za coś wezmę to skończę to. Poza tym nie jestem konfliktowy.

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Na stronę główną nie mam żadnych pomysłów poza poprawieniem licznych literówek, składniowców itp. w opisach przedmiotów, potworów, ubrań. Na forum narazie nie trzeba nic zmieniać.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Poprawianiem literówek na stronie głównej i tłumaczeniem newsów. Oczywiście nie przeszkadzały by mi awanse, ale zrobię wszystko, a przynajmniej większość, co mi dacie.

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem gościem, który jak coś zacznie robić, to robi to do końca, zazwyczaj z dobrym efektem. Nie przeszkadza mi praca w grupie, angielski znam dość dobrze i staram się nie robić błędów. Następną rzeczą to częsta obceność na forum, jak i na tibia.com.
Poza tym, jeśli wybierzecie mnie na supporta, będę mógł przejąć tematy dotyczące awansów. Zmniejszyłyby się wtedy wymogi, przez co Tibia.pl stała by się barwniejsza i bardziej popularna.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 05-12-2008 o 23:54.
Vasudanin jest offline