Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 16:56   #25
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
1)Nazywam się Radek, mam 15 lat. Interesuje się informatyką, książkami, mangą&anime oraz piłką siatkową. W szkole idzie mi dobrze, mam średnią 4.2 (z II klasy). Szczycę się III miejscem w konkursie historycznym

2) Jestem na tym forum od dobrych kilku (zdaje mi się, że moje pierwsze konto jest tutaj z roku 2004 lub 2003- nie pamiętam). Sukcesów mam mało n a tym forum, aczkolwiek miałem kilka swoich forów i znam się trochę na tym.

3)W tibii osiągnąłem na mojej 6 postaci mój najwyższy 78 lvl RP (pozycja senior tutora). Potrafię również grać innymi postaciami (trochę głupio brzmi ale wiadomo o co chodzi).

4)Dlaczego chcę? Bo chce pomóc innym, mniej doświadczonym graczom, no i pragnę by to forum się rozwijało.

5)Według mnie nadaje się, ponieważ zmusiłoby mnie to do określonej pracy, którą lubię.

6)Wielkich pomysłów nie mam, lecz gdybym dłużej pomyślał, to bym coś wymyślił.

7)Chciałbym zajmować się tłumaczeniem newsów z www.tibia.com, aczkolwiek jestem bardzo skory do współpracy i jestem w stanie robić to, co mi każą (a już najchętniej zajmowałbym się owion).

8)Dlaczego ja? Ponieważ jestem studnią pomysłów pod postacią chłopaka. Taką studnią jaką potrzebuje support i forum zarazem.