Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 17:36   #207
kubaboo
Guest

Domyślny odp

matixov nie pier.....
palek trafia takk czesto jak najt tlye ze wlai z dystansu qwa po co dla palla shield skoro ma robic tak zeby potworki do niego niedochodzily 70 shielda ci styka do konca gry blokerem ma byc najt najt nietrafia za kazdym razem pozatym czesciej trafia gowniane hity sprawdzone i niejestem jak mnie nzawales amatorem tylko graczem i sprawdzilem to i owo co do expa nie mow mi ze szybciej lvl wbije najtem no chyba ze uzywasz bocikow (brata za afryki) to wtedy tak ale ja wole sam wbic... assasinki cos tam gadales ze od 80 bronie dla najta ktore mozna do assasinek porownac sa od 80+ ... i gdzie ta twoja teoria sprawiedliwosci? pozatym niewiem jak ty ale jak mnie pallek klepal z takim samym lvl niemoglem go zlapac bo uciekal i walil pozatym palek dodatkowo moze ci z sd trzasnac (best hit pallka we mnie ja najtem 78 on pall 86 ja eq dsm demonka c legi rohayl helmet mistic balde i shield 82 a on mowil ze ma cos kolo 85-87 niepamietam i wil mi grubo ponad 200 czasami 300+ wskakiwalo ) wiec albo tniesz najtem fuge do pz albo schodki chyab ze cudem trapniesz ps: z royal spearka na 33 lvl 68 dista dziwnie czesto 100+ wchodizlo w kolesia ... wiec prosze sprawdz a potem cos pisz a hity najta sa podobne na tym samym lvl ale jak pall zaczyna z assasinkami/infernalki to juz pall jak juz ma 2 razy wieksze i kup okulary bo o nowych servach nie widze, ze napisalem co do buffa jak pallek zauci i najt to sadze ze bedzie to samo co bez buffow czyli sie domysl
PS: błędy ortograficzne robie i co z tego ?

Ostatnio edytowany przez kubaboo - 17-11-2008 o 17:38.