Temat: Obsidia New
Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 17:39   #442
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dedalek Pokaż post
Spójrz obiektywnie co się stało z ng. Z jednej z najlepszej guildi w Tibii, spadła na dno. Przez 2 lata równo jebaliście na polaków, jacy to idioci, debile, noskille etc. Kiedy straciliście swoje pixele to wzięliście ludzi, których nawet niekiedy nienawidzicie. Tak samo z niemcami, pamiętam tematy zielaka itd. na forum gdzie pisali, że niemcy to największe kutasy na obsidii. Kiedy nadarzyła się okazja to od razu ich przygarnęliście. W ciągu 2 tygodni zdążyli mi opierdolić 3 funfli. Jak widzisz, nie pomagam też skulterpom, bo ich też uważam za kretynów na czele z Niklasem, któremu tibia z mózgu zrobiła budyń malinowy. Dając chary furorze, potwierdziliście tylko, że macie w dupie jakiekolwiek zasady, a tibia to dla was coś więcej, niż gra. Możemy tak dyskutować, ale widzę typa, którego przez 2 lata ulubionym zajęciem było jebanie polaków i wszystkiego co z nimi związane, a teraz udaje wielkiego przyjaciela rodaków. a teraz mówi mi, że mam się zamknąć, to mi się słabo robi. Nic nie mam do ciebie, zielaka, fooziego, moosa itd itd. Tylko w*****a mnie, że przez idiotów, acc buyerów i złodziejów typu Nivre, Niklas, z obsidii, jednego z najlepszych serverów, zrobił się server niczym nie różniący się od typowych serverów, gdzie rządzą upośledzeni polacy. Używajcie combobotów, pingujcie, hackujcie, dawajcie chary ludziom z innych serverów. Ja się nie mieszam, ale na pewno nie będę siedział cicho, a tym bardziej wam pomagał.

I nie mówię tutaj o pvp, tylko o sposobie jak się oni zachowują i jak wy się zaczynacie zachowywać. Równajcie w dół jeśli to wam się podoba.

@Dalanther
Nie muszę próbować. Ja jestem fajny, chcesz tego czy nie.

@Piesek
Wolę degustacje w castoramie.
A SkUr jest pedalem i bakstaberem, nie uwzgledniles tego w swojej wypowiedzi

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 17-11-2008 o 17:42.
Yaugardo jest offline   Odpowiedz z Cytatem