Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 18:17   #26
Aron Roar
Użytkownik Forum

Aron Roar's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23

Stan: Na Emeryturze
Aron Roar ma numer GG 833224
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Imię - Rafał
Wiek - 16lat
Zainteresowania - informatyka, F1, motocykle
Postępy w szkole - średnia na poziomie 4,1, J. Polski 4/5
Praca - tylko sezonowa
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Jestem na forum od ok. 3 lat. Udzielam się aktywnie od 2. Znaczniejszych sukcesów nie mam na koncie. Lubię pomagać innym i staram się to robić jak najlepiej.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Mój najwyższy lvl w grze to 51 palladin. Gdy grałem wolałem stanąc w depo i pogadać. Lubiłem wykonywać questy.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Jestem tu już dłuższy czas i pomyślałem, że może ten mój wkład można by uoficjalnić.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że tak. Staram się być sumienny, a także przesiaduję na forum po kilka godzin dziennie.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Chciałbym uzupełnić i uaktualnić wiele informacji na stronie, gdyż wiele z nich jest przestarzałe lub błędne.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Jak już napisałem wyżej uaktualnianiem informacji na stronie ale mogę zając się i innymi sprawami.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem uparty i zawsze doprowadzam wszystko do końca. Chciałbym, także włączyć się do tworzenia tak wielkiego projektu jakim jest tibia.pl.

Dziękuję,
Aron Roar