Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Probon
Stary zależy. Co do twoich skilli to widzę ze grasz pierwszy raz. A koledze powiedz żeby chodził na większe Hunty to mu się zwróci  Nie mam pojecia ile kamieni ci bedzie potrzebne. Mysle ze okolo od 100-200. To wystarczy. Staraj sie znalezc taniego monka zeby ciagle bloody lecialy to troche szybciej wleci. Pozrowienia
|
Chłopie, gram 3lata w tą grę i nigdy mi się nie zdarzyło żeby z 50 wbić 65 ze 100kamykami... na 60 potrzeba około 500-800 kamyków od 10. Zależy jak będą znikać. Od 60 do 65 chociaż najlepiej wbić odrazu 70 pójdzie podobnie 500-900kamyków (na 70). No może jakbyś miał pecha i by Ci ciągle znikały to 1000~ xd
Z 7 dyszek na 30lvl możesz już bić dragi pojedynczo np. na ank, a z faccem to możesz próbować na d lairze ven. I uwierz mi, że z 70dista 30 z rs'ami bijąc po 100+ cały czas nawet jak spadnie 1 woi na 2h huntu to się zwróci =)
Na 42 z enchanted możesz już iśc w thais na d lair tam bić pojedynczo dragi/dl chatlingi, a także dla biegając w koło kamieni. Oczywiście tak by nie zrulować na siebie dodatkowych dragów... Jeśli się poszczęści i spadnie coś z któregoś dl'a np. towerka to wyjdziesz na plus, a jeśli z dragów będzie coś lecieć to też na pewno. No chyba, że byś miał pecha i by nic nie spadło, ale z samej kasy i shitów też waste nie powinno byc...