Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 18:36   #84
Freezy Eddie
Użytkownik Forum

Freezy Eddie's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.

Pozdro. BaxCrow
Ta, pamietam twoja Tibie 7.6, gdy sie wypowiadales w temacie profesje na temat knighta - czasy Goburu i innych - polowa osob sie z twoich wypowiedzi sie smiala. Zmieniles sie troche pod wzgledem stylu, trescia jestes nadal tym samym trollem powielajacym glupkowate poglady.

Smieszne jest twoje separowanie sie od tej gry, piksele padly, nie ma sie czym podniecac, to prosze bardzo jak to takie latwe to idz sam i to zrob. To nie tylko piksele to jest pokazanie skilla w tej grze - juz nie wnikam czy to fake czy nie, trzeba naprawde cos potrafic w tej grze, zeby zabic kogos na non-pvp, gdzie nie ma atakowania drugiego gracza, trzeba sie posluzyc potworkami, bledami drugiego gracza.

Osobowosc pokazuje to jacy jestesmy? Ojej, bardzo glebokie, nigdy wczesniej o tym nie myslalem. Przykro mi, to jest forum o Tibii a nie o naszych osobowosciach, tutaj udowadniasz co osiagnales w tej grze, jest mnostwo stronek gdzie mozesz opowiadac o sobie samym, tam cie ocenia pod tym katem, tutaj cie oceniaja pod katem tego co osiagnales w tej grze.
Freezy Eddie jest offline   Odpowiedz z Cytatem