Temat: SS's od sama
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 23:15   #49
KSUH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez salata2005
KSUH nie rozumiem ludzi takich jak ty. Bluzgasz bez powodu, wyzywasz wszystkich od n00bów.

Zacytuje tu pare z twoich postów:
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj...
najbardziej chce mi sie smiac jak jakis kretyn ma...
buahahahhaha stary naucz sie angielskiego
jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna...
nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja...
Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty...
CO A IDIOTA!!!! CO TO W OGOLE MA BYC DO...
jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za...
ale beznadzieja....
albo ja juz jestem glupi albo wy... to juz...
szkoda tylko ze to powstanie zrobily same nooby....

To nie wszystko i tylko fragmenty.
Stary nie wiem czy tu masz jakieś kompleksy, czy to pozostałości złych wspomnień z dzieciństwa, ale na twoim miejscu skontaktowałbym sie z psyhoanalitykiem (i nie zaprzeczaj że go masz).

o jaaa no widocznie mialem powod zeby tak pisac co nie? czy to tak trudno pojac? moze jestem holerykiem:> (to taki co go wszystko wnerwia i wyzywa przez to). no ale... opisze niektore
-buahahahhaha stary naucz sie angielskiego - no qrde ten koles robil takie bledy po angielsku ze szok... cos ala ja by poszedlem do dziecko
-nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja... - no sam chyba wiesz jacy sa BR buahaha
-Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty... - ej no koles robil posty "plz dajcie tu takie i takie SS"

no mialem powod to wyzywalem przepraszam i can change:> postaram sie mniej obrazac

PS. po cholere Ci te bohy?:> wiem niby palkowi potrzebne ale takiemu co chodzi na gsy i w ogole i musi szybko biegac ja sam je mam ale po co nie wiem tylko po to ze szybciej smyram z miasta do miasta i w ogole ale na hunty i tak zakladam zwykle bo maja obrone

aha jeszcze jedno. czepiacie sie ze ja wyzywam. wy wyzywacie mnie za to ze ja wyzywam i za to ze mam inne zdanie od waszego. wiec kto jest ten gorszy? uwazalem ze masz kapowatego stuffa, skile tez i w ogole (moglem sie z tego az tak nie smiac) ale to nie znaczy ze trzeba mnie za to wyzywac kazdy ma swoje zdanie nie lepiej powiedziec: "nie zgadzam sie z toba. a nie uwazasz ze ....?". a ja bym moze odpowiezial: "faktycznie. masz racje. mylilem sie" POZDRO. PEACE

Ostatnio edytowany przez KSUH - 17-01-2005 o 23:23.
KSUH jest offline   Odpowiedz z Cytatem