Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darkkajtek007
Darkside weź się kur** zamknij robisz za strażnika z Teksasu zgrywasz zawodnika? Najbardziej mi się podoba Twoja "exura" na demach \o/ i Twoje ice islands po prostu PRO.. Jak się tylko expi ONLY dla kolejnego wbijania lvli to tak jest. Potrafisz tylko hoty naciskać a ustawiać się już trudno. Huncić za dużo nie hunciłeś. Po hacku zacząłeś trochę łazić, bo brak kasy zapewne ;x
Co do Gwircela DARUJ SOBIE..nigdy na niego nie mogłem powiedzieć złego słowa NIGDY..Pomoże każdemu i zawsze. Tobie jeszcze dużo brakuje do niego.
|
Które ice islands?Te na którym blocze sam all bez sio?Tak very nice też mi się podobało zwłaszcza,że był tam tylko jeden shoter (60msOo),ale i tak nie padłem.Hunciłem po hacku?Dobra masz mnie ten hack był w moim wykonaniu tylko jakiś pindol się podemnie podszył,najlepsze w tym all było to,że ludzie maja niezłego speeda,w tym czasie co przybiegli mnie trapnąc shaczyłbym cały acc i jeszcze ubił chara z 10 razy,oraz,Ci co myślałem że nie pomogą,pomogli i na odwrót,jeszcze hasła w stylu "here items" i "ale pomożesz w inq?" mnie poprostu rozwaliły.Jeśli chodziło o Gwircela to wie o co mi chodziło,ponieważ rozmawialiśmy na priv.Nie interesują Cie ustawki po 10 osob?A jakby Viz napisał,Zebyś wpadł to odrazu w podskokach byś biegł.
Jeśli jestem słaby bloker, to czemu ludzi piszą do mnie o pomoc a nie do Ciebie o wielki Dark Kajtku.
Dobra na huncie używam exury jak Cie tak bardzo interesuje ale chociaż patrze się w monitor, a nie tak jak Ty, idziesz na hunta i padasz.
@MIENTKUS
Nie bocisz?A ja słyszałem coś całkiem innego,podobno prowadzisz ciuchcie na barb campie,niewiem czy to prawda musze kiedyś wpaśc zobaczyc jak Twoj interes kwitnie.
Mam nadzieje,że mój fake podobał Ci się, w końcu pracowałem nad nim całe 2 minuty,sorry ale ten niebędzie z NG style.
Spokojnie nie musicie odpowiadac na ten post,znam Wasze myślenie,i wiem już co napiszecie, dlatego darujcie sobie.
Nie piszcie też,że wiedzieliście o fake hacku,takie gadki na mnie nie działają

P.S
Przepraszam za ten esej...
\/
Wiem jak wygląda,wystarczy patrzec na zdjęcia zamieszczne w tym temacie.Sprzedawczyk? Bankowo masz na myśli ten adres Archaona co miałem podac,spokojnie on o tym wiedział