Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2005, 00:33   #51
Oxygane ll
Guest

Domyślny

Drom, nie do końca wiem o co chodzi Ci z tym okłamywanien, chyba o tego mojego bana. Więc May napoczątku dał mi bana, bo była to tylko taka zabawa. Szkoda, że nie mam logów. Rozmawialiśmy o jakimś banie i May powiedział, że może dać bana tylko nie wie komu i za co. Na to ja odparłem, że może dać mi. Po jakis 20 min go zdjoł. Potem po założeniu tematu o knajpach w Krakowie dostałem drugiego, nie wiem od kogo. Osoba ta się nie przyznała do tego, jedynie przez Shazbota mi to obiweściła, więc mogłeś to być Ty, MatKus, albo Scor. Ale już mniejsza z tym. Tak jak mówiłem, jakoś tak się składa, że często mam skłonności do głupich żartów które przeradzają się w lekkie konflikty. Jakbyś kiedyś pozwolił założyć temat o frytkach, pewnie nie było by teraz tego problemu, jak Raynold założył temat "Czemu niebo jest niebieskie" nikt nie robił mu problemów z tego powodu, ale juz nie chce do tego wracać. Troche przesadziłem, trudno już tego nie zmienie. Pewnie teraz będe postrzegany jako jakiś rozwścieczony gówniarz, ale może z czasem odzyskam dobrą opinie, jeśli kiedykolwiek taką miałem.