Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkside_The_Ghost
Które ice islands?Te na którym blocze sam all bez sio?Tak very nice też mi się podobało zwłaszcza,że był tam tylko jeden shoter (60msOo),ale i tak nie padłem.Hunciłem po hacku?Dobra masz mnie ten hack był w moim wykonaniu tylko jakiś pindol się podemnie podszył,najlepsze w tym all było to,że ludzie maja niezłego speeda,w tym czasie co przybiegli mnie trapnąc shaczyłbym cały acc i jeszcze ubił chara z 10 razy,oraz,Ci co myślałem że nie pomogą,pomogli i na odwrót,jeszcze hasła w stylu "here items" i "ale pomożesz w inq?" mnie poprostu rozwaliły.Jeśli chodziło o Gwircela to wie o co mi chodziło,ponieważ rozmawialiśmy na priv.Nie interesują Cie ustawki po 10 osob?A jakby Viz napisał,Zebyś wpadł to odrazu w podskokach byś biegł.
Jeśli jestem słaby bloker, to czemu ludzi piszą do mnie o pomoc a nie do Ciebie o wielki Dark Kajtku.
Dobra na huncie używam exury jak Cie tak bardzo interesuje ale chociaż patrze się w monitor, a nie tak jak Ty, idziesz na hunta i padasz.
P.S
Przepraszam za ten esej...
|
yhym padam..jak z Wojo chyba łażę i robię za kamikadze xD
Skoro wiesz jak NG wygląda, więc coś w tym jest tym bardziej, iż przeróbka zajęła 2 min, nie sugeruje, że go używasz.
Co do ICE ISLANDS na youtube masz, hunciłeś kiedyś d hell ? bo chyba nie wiesz jak się z demami ustawiac, aby RP nie dostawało z gfb i mogło walic z sana, exetowanie to już druga sprawa, martwienie się o własną dupe.. Sądzisz, że nikt mnie o nic nie prosi ? ;> Nie jestem sprzedawczykiem takim jak Ty. Wiem na kim mogę polegac, a na kim już nie i tego się trzymam.
@up
LOL ja o jednym, a Ty o drugim, czy Twój mózg jest, aż tak...(nie będę się brzydko wyrażał) chyba się opiera na kodzie binarnym i operuje tylko na 0 i 1, albo może tej 1 jeszcze brak xD