Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 20:36   #27
Abbadim
Użytkownik Forum

Abbadim's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Szczecinek

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
LOL

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Tak apropo To witam ;] , Z tej strony Piotrek o 18 letnim stażu na tym świecie.. interesuję się żeglarstwem, które uprawiam sportowo.. a także różnymi dziedzinami informatyki ;] jak i sportu. W szkole jak to w szkole, raz do przodu raz do tyłu.. jak na razie 3 klasa Lo o Kierunku dziennikarskim.. no i zbliżająca się maturka ^^ .. Praca.. hmm czasem u cioci jako kierowca busa, lub sezonowo jako zbieracz owoców polnych tzw. Truskawek ^^
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
hmm.. Forum jest dla mnie zajęciem na zabicie nudy.. i przy którym spędzam dużą część czasu.. te konto mam stosunkowo od niedawna.. lecz na długo ^^ Byłem swego czasu kompanierem i pomocą przy tworzeniu forum tibi.soft.com.. no i tak o sobie korzystam .. piszę, pomagam
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
hmm.. Aktualnie najbardziej lubię walczyć .. miałem trochę dużo postaci 100+ , praktycznie większość na nebuli.. aktualnie gram 116 Ek i 141 Rp.. na nebuli ,, nick mogę podać na priv
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
.. odpowiadająć pytaniem na pytanie.. Dlaczego Trzeba legalnie pracować, skoro można na czarno mam nadzieję,że rozumiecie przenośnie ^^
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Gdybym się nie nadawał.. nie pisałbym tu ;] proste.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Chciałbym uzupełnić i uaktualnić wiele informacji na stronie, gdyż wiele z nich jest przestarzałe lub błędne.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Korygowaniem błędów.. Newsowaniem.. i wszystkim innym.. zależnie od dnia i czasu.. a tego mam ostatnio dużo ;]
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
nie jestem narcyzem.. jednak jesteście najlepszym polskim portalem o tematyce tibijskiej i chyba jasne jest,że poszukujecie najlepszych.. a jasne jest,że to własnie ja :} pozdrawiam was.. i czekam na wiadomość o tym,że się dostałem
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie
Zawsze się jakieś znajda .. Np. Większe zaangażowanie moderatorów w posty z wydarzeń ze światów.. ponieważ panuję tam niezwykły Harmider

Ostatnio edytowany przez Abbadim - 17-11-2008 o 20:40.
Abbadim jest offline