Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 20:57   #21
Mydelniczek
Użytkownik Forum

Mydelniczek's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Thar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez babcia666 Pokaż post
@Mydelniczek
Set od speeda, jakoś mi się ten pomysł nie podoba, takiego 250 sorca by nie szło dorwać, no chyba że by to było tylko dla kinasów, to inna sprawa.
Ta wiem, ino to jedyne (dodany dla każdej profy np.) nie wpłyneło by tak bardzo by zimbalansować coś (raczej) niemniej - mówie, nie dodadzą nowych armów broni itp bo to zbytnio nie ma sensu, gdyby juz mieli - musieli by przebudować system def/atk itp, bo teraz masz 17 arm bodajże w mpa, to jakby dodali 18 w magic brass armie , to by to nie miało sensu, a jak by dodali z 30 to by była z kolei przesada itd itd.....

Deco itemy łatwo i przyjemnie się tworzy, ma dropić rzadko, i z mocnego moba, a reszta jest obojęta, bo czy to będzie axe z 30 atk, czy sword z 10, czy arm z 12 i 3% (3 hp mniej, przy hicie na 100, 1 mf/hunt oszczędzony, te army koxują!) ochrony przed żywiołem, nie ma to znaczenia, bo i tak nikt tego używać nie będzie.

Cytuj:
o ile mnie pamiec nie myli, szansa na trafienie za 1k zaczyna sie od okolo 109 ataku dla broni melee.
Ta, ale jakby takie koxy wygrały te pojedynki np 3 x to już ma 36 skilla axa więcej, a sorc 15 mlvli...zdeka bezsensowne ;l

Bardziej przydało by się coś takiego, jak np. magowie podstawowo dostają np. 30% więcej z melee, za to mniej z magi etc.
Kina 20% defa do melee więcej, ale np. -20 speed, pallek jakoś pomysłu nie mam, druid to samo co sorc...itp itd.

Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 17-11-2008 o 21:01.
Mydelniczek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.