Cytuj:
Oryginalnie napisane przez babcia666
@Mydelniczek
Set od speeda, jakoś mi się ten pomysł nie podoba, takiego 250 sorca by nie szło dorwać, no chyba że by to było tylko dla kinasów, to inna sprawa.
|
Ta wiem, ino to jedyne (dodany dla każdej profy np.) nie wpłyneło by tak bardzo by zimbalansować coś (raczej) niemniej - mówie, nie dodadzą nowych armów broni itp bo to zbytnio nie ma sensu, gdyby juz mieli - musieli by przebudować system def/atk itp, bo teraz masz 17 arm bodajże w mpa, to jakby dodali 18 w magic brass armie , to by to nie miało sensu, a jak by dodali z 30 to by była z kolei przesada itd itd.....
Deco itemy łatwo i przyjemnie się tworzy, ma dropić rzadko, i z mocnego moba, a reszta jest obojęta, bo czy to będzie axe z 30 atk, czy sword z 10, czy arm z 12 i 3% (3 hp mniej, przy hicie na 100, 1 mf/hunt oszczędzony, te army koxują!) ochrony przed żywiołem, nie ma to znaczenia, bo i tak nikt tego używać nie będzie.
Cytuj:
o ile mnie pamiec nie myli, szansa na trafienie za 1k zaczyna sie od okolo 109 ataku dla broni melee.
|
Ta, ale jakby takie koxy wygrały te pojedynki np 3 x to już ma 36 skilla axa więcej, a sorc 15 mlvli...zdeka bezsensowne ;l
Bardziej przydało by się coś takiego, jak np. magowie podstawowo dostają np. 30% więcej z melee, za to mniej z magi etc.
Kina 20% defa do melee więcej, ale np. -20 speed, pallek jakoś pomysłu nie mam, druid to samo co sorc...itp itd.