cze kriel
pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi pisze ten list aby przypomniec ci ze wisisz mi pieniondze. (to ja maly) (maly of astera) (asterian maly - muj nowy nick). te pieniadze ktore pozyczyles aby byc asterian pgrem śmierdzisz aoipsfjaosi[dgjaei[hrji[eohjrio[awqjgpoijespgoi
|