Gierka Warta zakupu kupilem i niezaluje choc przeszedlem gre mozna w nia grac bez konca Czary sa o wiele lepsze niz w 1 czesci
Oraz Nasz pupilek "Pies" czasem denerwuje czasem pomaga przewracasz przeciwnika a on go dobija, podobnie jest z szukaniem Skarbow majac na maxa wytrenowany 4 gwiazdki w poszukiwaniu skarbow co chwila "Szczeka" ze cos znalazl"
Zakup domow/sklepow co 5 minut przyrost gotowki a za domy jezeli ktos je wynajmuje dostajemy gotowke nawet gdy niegramy w Fable az w koncu uzbieramy i wykupimy wszystkie dostepne budynki nawet Zamek Fairfax ( niepamietam jak sie pisze) za skromna oplata 1.000.000 golda
Co do pracy polecam 2 Barman i Kowal
Barman na wyzszym poziomie moze malo kaski ale szybko sie kufle z piwem napelnia a kowal co 1 wykuty miecz licznik zlota jest zwiekoszny o 1
co mnie dobilo to bardzo latwy poziom gry oraz IQ przeciwnikow
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123
Jestem ciekaw jak tam system magii :< Chcę przejść stuprocentowym magiem, ciekawe czy się da.
|
Niestety nieda sie

uzywajac tylko magi bedzie ci potrzebna bron dystansowa pozatym po przejsciu gry i tak z czasem wymaxujesz wszystkie staty
Jezeli ktos zaczyna z Fable 2 to na start polecam Zaliczyc kilka demonicznych wrot i popracowac z 2-3 godzinki i kupic kilka sklepow/domow aby miec staly doplyw gotowki ktore mozemy przeznaczyc np. na soczki
P