Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
Cytuj:
No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
|
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?
Cytuj:
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
|
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.
Cytuj:
Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.
|
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...
Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.
Cytuj:
Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro
|
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.
Cytuj:
Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
|
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.
Cytuj:
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.
|
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.
Cytuj:
Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich
|
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.
Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 17-11-2008 o 22:05.
|