Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 22:04   #92
Freezy Eddie
Użytkownik Forum

Freezy Eddie's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Cytuj:
No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?

Cytuj:
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.

Cytuj:
Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...

Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.

Cytuj:
Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.

Cytuj:
Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.

Cytuj:
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.

Cytuj:
Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.

Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 17-11-2008 o 22:05.
Freezy Eddie jest offline   Odpowiedz z Cytatem