Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 22:08   #27
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:

Deco itemy łatwo i przyjemnie się tworzy, ma dropić rzadko, i z mocnego moba, a reszta jest obojęta, bo czy to będzie axe z 30 atk, czy sword z 10, czy arm z 12 i 3% (3 hp mniej, przy hicie na 100, 1 mf/hunt oszczędzony, te army koxują!) ochrony przed żywiołem, nie ma to znaczenia, bo i tak nikt tego używać nie będzie.

Wygrac to raz to jest niezmierne szczescie a wygrac 3 razy to jest prawie nie mozliwe .

@edit
Zawsze mozna wprowadzic ograniczenie na 1 bilet a jak ktos sprzeda drugi to nie dostanie napewno za niego groszy .
A ktos tam mowil ze 50k od osoby to malo , lmao 70 swiatow 8 osob w kazdym teamie co daje 400k od swiata + kazdy musi sie obkupowac chce dodac teraz mnozymy 70 z 400 wynik wychodzi bp cc ,czyli 3 mln na glowe + unikat super item + ticket .

@przypomnienie
Ja sie zastanawialem zeby napisac temat z propozycja oogolnoswiatowy turniej pvp lecz mysle ze "wannabe" uzytkownicy by mnie zbesztali i tyle by z tego bylo ale glownie chodzilo mi o takim czyms ze 8 osobowa grupa z kazdego i zrobic 5 roznych miejsc do walki pvp . Team by wybierala osoba z najwyzszym lvlem na serwie (chyba cos taki paulistinha musi miec z 400 lvl nie?) i wplata wynosila by ok . 50k i kazdy kto by zginal tracil by expa skill itp tylko wtedy kiedy caly team przegral a takze trzebaby bylo sie obkupowac samemu do kazdej walki za zwyciestwo dostawalo by sie cala stawke + puchar zwyciestwa + np ticket ktory by dawal np sorca dozywotnio 5 lvl 5 mlvl 10 do shieldinga a np knighta 5 lvl 0 mlvl 12 do kazdego sklla itp itd + item naprawde dobry dla zwyciescow (np axe 65 atk albo super stary do ladownia jak softy majace 70 atk lub spellbook 5+ mlvl). Napisalem to na szbyko wiec moich propozycji wewnetrznych turnieju nie ujawnilem.

p.s I bylaby to rozrywka dla grup z non-pvp i odbywalby sie 3 razy do roku, zawsze jakies emocje by byly czekajac na cama z walki harmonii i np secury .

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 17-11-2008 o 22:14.
ZapodajMuze jest offline