Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2008, 22:30   #217
Nooben
Użytkownik forum

Nooben's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2007

Domyślny

Kubaboo przeczytaj z raz to co napisałeś zanim wciśniesz ten nieszczęsny guzik wyślij ok? Ja rozumiem, że raz się śpieszyłeś ale piszesz jakby ktoś cię z batem poganiał. Poza tym nie wiem kiedy ostatnio grałeś w tibie skoro piszesz coś takiego: "a on mowil ze ma cos kolo 85-87 niepamietam i wil mi grubo ponad 200 czasami 300+ wskakiwalo" Jeżeli to nie było o sd to wybacz, ale mimo wysiłku ciężko cię zrozumieć. Odnośnie upa to specjalnie odkopałem konto żeby popatrzeć na co półroczne żale. Teraz oprócz grupy tibia 1.0 to jest coś, pojawiła sie jakaś nowa odmiana płaczących. Swoją drogą zawsze się śmiałem z tych pierwszych. Większośc pewnie nie wiedziała co to za gra w tym czasie, ale nie to jest najlepsze. Porównując pvp określają je dziecinnie prostym teraz, wręcz zrobionym pod kompletnych (wstaw słowo). Tylko, że duża część tych wielkich wojowników (tam gdzie grałem) używa teraz jak nie combobota to jakichś wykrywaczy ludzi z poziomu niżej czy innej maści pomocy. Widać sporo osób i z tym pvp sobie nie radzi (elita serwerów na wojnach!) a wy chcecie je utrudnić? Toż oni sie kompletnie pogubią, albo znając życie ściągną aimbota jak za dawnych czasów.

Jeżeli chodzi o mnie to każda zmiana jest dobra. Nie liczy się, która profesja wbija 100k/h a która 101 i na zmiane po updatach, tylko to by gra nie stała się nudna.
Nooben jest offline