Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Uwierz mi, że to co popalam to nie chemia: ) Zresztą herbatka też jest niczego sobie..: d
Mhm. Bez czarny też jest elo.
|
Ale mówimy o maryjane? Nawet jeśli masz nasionka to i one mogą być "ciekawe". Nawet jeśli mieszkasz w Holandii/albo masz towar stamtąd to tam mają akurat jeszcze mocniejsze-może to sama natura ale zdrowa napewno nie jest.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
@Pix
Przynajmniej debile by się wytruły, a underground przestałby istnieć. Inne pytanie, czy potem nie bałbyś się wyjść na ulicę. : )
To akurat materiał na inną dyskusję...
|
No właśnie ulica. To byłby szok chyba nawet dla mnie , gdyby nagle ludzie w imię zasady, że legalne to nie jest już złe zaczęli masowo coś...że tak powiem brzydko w*******ać. To byłby obłęd to nawet dla mnie bo nie wyobrażam sobie świata zaćpanego, gdzie jeden idzie na kwasie drugi na czym innym itp itd.
Chociaż swoją drogą pieniądze jakie w tym drzemią mogłyby też służyć jako leczenie ludzi ,którzy odlecieli, przesadzili itp itd.
Ale, że nigdzie na świecie(chyba?)nie ma legalnych właściwie wszystkich narkotyków nie można do końca przewidzieć co by się stało. Chociaż możliwe, że po prostu bałbym się wyjsć z domu

.