Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schweppes
@Rosan
bardzo mi szkoda ze masz delete warning i nie mozesz lognac bo sie boisz, wiec idz rob dalej kebaby. Do karoleera nigdy nic nie mialem do momentu kiedy nam zjebal ghaza bo mialem go za pozadnego goscia, tym bardziej ze czesto chodzil z nami na akcje typu inkwizycja. Na poi moglem expic spokojnie i nadal moge. Pomimo wielu grozb z waszej strony kiedy to np. taturowi sie wjebalem <shame> tez mieliscie mnie zabic, i co?  pozatym ciekawe czemu corronius na gorome przychodzil przez jakis czas z sollusem  pewnie zeby popatrzyc i sie pouczyc jak bije z avalanche  pochwal sie jeszcze np. za co tatura wyjebales ktory byl tez tam jednym z fajniejszych ludzi. Za to ze za male sio nastawil na bricka?  HAHAHAHAAH no prosze cie. Wiem ze jestes niespelniony bo siedzisz w budce i sprzedajesz kebaby ale na milosc boska prosze cie nie pomiataj swoimi kolegami w gildi bo oni tez maja mozgi  Krooooolu Felipe, dziekuje nie pisze juz wiecej. Bye. Nie wracaj na celeste nigdy jest lepszym swiatem bez ciebie.
|
Super Joseph super Joseph twym sensej? Człowieku dla mnie jesteś niczym tak jak zawsze byłeś. Nie boję się, logam i wcale nie mam dele warna, tyle na ten temat, no ale jeśli tak bardzo nalegasz i chcesz wiedzieć cos na temat mojego bana no to okej.
Mialem 27 dni bana. Przez ponad tydzień odpisywałem na głupie pytanie Exyli które nie miały sensu, zakończyło się to, że po 2óch tygodniach w końcu napisałem do CM, mając ją w dupie. Na odpowiedź czekałem równe 13 dni, po czym zgromadzony CipSoft po rozważeniu tego co się stało odpisał mi. I tak o to na moim koncie znajdują się teraz takie 2 notki.
Aug 04 2008, 16:00:11 CEST Felipe Mac'Wander AccBan destructive behaviour 7 days
May 05 2008, 13:18:54 CEST Felipe Mac'Wander Notation offensive statement
Na celescie nie gram tylko z 2óch powodów.
1) Nie gra tam większość Recon, z która zawsze będę trzymał.
2) Pod czas gdy wbiłem Felipem 155 zacząłem botować kine na neranie i teraz nim gram
Po za tym nie kręci mnie wbijanie lvl, robienie questów, grałem tam tylko po to aby pozabijać takich jak ty.
Widzisz, znowu nic nie wiesz
Cytuj:
Wiem ze jestes niespelniony bo siedzisz w budce i sprzedajesz kebaby
|
Wyjaw imię tej osoby która gada takie mądre rzeczy. Może jeszcze powiedz kto taki był mądry i powiedział iż jestem Piekarzem, mam 41 lat i dwójkę dzieci, lub że jestem przykuty do wózka inwalidzkiego i dlatego gram tyle w tibie ;<
Powtarzając po raz kolejny - jesteś zerem
Cytuj:
Za to ze za male sio nastawil na bricka?  HAHAHAHAAH no prosze cie.
|
że co ku...? Dobra, przyznam umiesz pisać bajki prawie tak samo jak Yoozek. Nie będę tłumaczył 'ci' dlaczego jego nie ma z nami, bo jakby to powiedział Joshep "nie dla psa kiełbasa". Jeżeli Tatur będzie miał sam chęci to wam o tym tu opowie.
Cytuj:
Nie wracaj na celeste nigdy jest lepszym swiatem bez ciebie.
|
Fakt, jest lepszym bo w końcu nikt wam customerów na POI/INQ nie wybija ;<
GP.!
P.S
Lemur pozdrów twojego kolegę który Ci pomaga expic. Tak tak dobrze wiesz o kim mówie. Cześć adrian ;D (dla nie obeznanych - Adrian = Adi = Bat [2gi owner, po miedzy 90-150lvl?] mianowicie ten dzięki, któremu dorobiłem się ostrej kasy na dem)
Pozdro Adrian, kiedyś Ciebie nie słuchałem, ale teraz widzę że masz rację.