Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 12:09   #29
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Z tego co widze to ty jestes łanabi pvp masta, i tylko ty probujesz jechac ludzi grajacych na npvp, jak juz ktos zauwazyl w innym temacie coraz gorzej ci to wychodzi.:<
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje.

Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"?
Sluchaj mnie leszczu , w najblizszym czasie kupuje tibiecam i odrazu mowie ze tylko bede grac na elorze (eloth.mine.nu) i ci pokaze co to jest pvp a pozniej mnie od wannabe wyzywaj smieciu . Idz na non-pvp lamic z 949-oma osobami .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smiec
I to tez jest piekne na pvp, expowiska ktore na luzie moga "wyzywic" kilku wyglodnialych tibijczykow sa zajmowane przez jednego ktory powie "spjerdalaj stont ja tu chuncem 15h jak nie to hunded".
To widze ze lubiany jestes , jezeli to nie jest czlowiek z panujacej gildi na serwie to tego samego dnia z 15 osobami po niego wpadam .

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 18-11-2008 o 12:16.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem