Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral
Z tego co widze to ty jestes łanabi pvp masta, i tylko ty probujesz jechac ludzi grajacych na npvp, jak juz ktos zauwazyl w innym temacie coraz gorzej ci to wychodzi.:<
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje.
Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"?
|
Sluchaj mnie leszczu , w najblizszym czasie kupuje tibiecam i odrazu mowie ze tylko bede grac na elorze (eloth.mine.nu) i ci pokaze co to jest pvp a pozniej mnie od wannabe wyzywaj smieciu . Idz na non-pvp lamic z 949-oma osobami .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smiec
I to tez jest piekne na pvp, expowiska ktore na luzie moga "wyzywic" kilku wyglodnialych tibijczykow sa zajmowane przez jednego ktory powie "spjerdalaj stont ja tu chuncem 15h jak nie to hunded".
|
To widze ze lubiany jestes , jezeli to nie jest czlowiek z panujacej gildi na serwie to tego samego dnia z 15 osobami po niego wpadam .