Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 14:17   #110
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
btw Xeremon wyjdzi z tego forum bo niedosc ze spamujesz na candi swoje zjebane ss to jeszcze tu pierdolisz jakies bzdety i tak jestes zerem tu i tam
Ej kolego, ja z wielu źródeł wiem o tobie m.in tyle, że w większości środowisk jesteś powszechnie nie lubiany. Ktoś (rzetelny), nie pamiętam kto, puścił famę, że hackujesz kumpli z reala i że ostatnimi czasy ostro nolifowałeś... co do tego pewien nie jestem, aczkolwiek w każdej legendzie jest ziarnko prawdy. Pomijam realne życie i przejdę do twojego nastawienia do ludzi. Już miałem do czynienia z takimi ofensywnymi graczami jak ty. Pamiętam, jak próbowałeś mnie na Vencie poniżyć tym, że średnio wyszedł nam POI service (a jeszcze gorzej wasza próba zepsucia go nam), lecz z tego co się orientuję, to chyba ci się to nie udało. Twoją najgorszą cechą jest to, że nie potrafisz kulturalnie i spokojnie rozmawiać z ludźmi. Jeśli potrafisz rozwiązywać konflikty inną drogą niż skarżenie się swoim kolegom z gildii, to z chęcią cię wysłucham. Najpierw jednak, powinieneś poważnie zastanowić się nad kolejną obelgą w moim kierunku i czy na pewno twoje argumenty są trafne. Tak swoją drogą, rozjaśnij mi nieco, o co chodziło z tym waszym nie udanym trapem na Mr. Speeda na ASach?
Na prawdę... nie wiem co Cayan i reszta Dementhess w tobie takiego widzi...

@Topic
Recon "musi przełknąć gorycz porażki". Kiepski szwindel powiadam...

@down
Sam padł.

Wyjdź.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 18-11-2008 o 14:30.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem