Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 15:56   #85
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Wolę piwo.

Ja... pierdolę? Czuje się jak na lekcji religii, gdzie księża popisują się podobnymi porównaniami. Nie chcę się za niczym opowiadać, ale na litość boską - przejście na koprofagię, spożywanie trucizny, czy samobójstwo, choć szkodliwe (tak jak większość używek), nie dostarczają żadnej przyjemności, idioci.

Co do papierosów - fakt, dzieci palą dla szpanu/towarzystwa, ale nie znaczy to, że z palenia nie ma korzyści. Każdy ma tu dostęp do Internetu, więc łatwo sprawdzić swoją wiedzę. Każdy ma inny powód (relaksuje mnie, pomaga mi myśleć, palenie jako nagroda itd.), dlaczego pali, choć istnieją też główne, wspólne przyczyny (palenie jako dziecinna zachcianka, spełniana, kiedy tylko się chce, jako przyjemność powiązana z wczesnym nawykiem trzymania czegoś w ustach - ssanie kciuka, itd).
A ty jesteś tak dorosły, że palisz z przyjemności a nie dla szpanu. Widziałeś co papierosy robią z wątrobą??? Wiesz jak za 20 lat(o ile wcześniej nie złapie cię jakiś rak) będzie wyglądała twoja twarz, jak będziesz spalony od środka, jak bardzo będziesz zatruty?? Twoje płuca będą strasznie zatrute, będzie ci się ciężko oddychało, bo włoski odpowiedzialne za filtrowanie powietrza będą całkowicie wyniszczone, a oneee bardzo długo odrastaką(20+ lat) Dla mnie palenie to jest celowy idiotyzm, oczywiście to jest moje zdanie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nieugiety Pokaż post
Jeśli palisz mj zeby zakozaczyć przy kumplach to jestes idiotą w czystej postaci.
Większość osób (bynajmniej ja nie znam innych) ktore zaczynaly palic to tylko i wylacznie z ciekawosci, chcieli poprostu zobaczyc jak to dziala, niektorym sie spodobalo i palą do dzisiaj, innym nie. Ale nie mów mi na miłość boską, ze jakis kretyn wyda hajs zeby zakozaczyc przy kumplu...
Niestety taka jest prawda, mam kilku kumpli którzy palą, żeby zaszpanować przed dziewczynami. Inteligentne na to nie lecą, wręcz przeciwnie, ale te głupie gwiazdeczki szleją na punkcie takich chłopaków
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 18-11-2008 o 15:59.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem