odp
kamil niemozesz zignorowac dzieci ktore gadaja cos w stylu wow sciaga z tibia tibia z wowa zignoruj ich pozatym niema co porownywac 2 roznych gierek ...
wow to zupelnie inna gra w ktorej exp polega na questach na graniu drużynowym pvp zupelnie sie rozni ap rzedewszystkim jest 3d mnie przy tibi trzyma wlasciwie grafa i kumple. Ktos juz pisał, ze nastala moda na porownania tibi do wowa tlyko tu nioema co porownywac w wowie mozesz sobie wybrac sposrod 8 ras z tego co ja gralem i z 6-12 klas wiec co tu prownywac pozatym w wowie niespotkalem osoby z botem ... i przede wszystkim wow to mmorpg, a tibia to tibia jezeli chcecie przykladow przeczytajcie moje poprzednie posty... ale jak ktos sie lenie to wizard jest ma najwiekszy dmg, druid to mag natury walczy zywiolami przemienia sie w potworki i leczy alejego dmg jest slabsze od maga (wizarda) knght w tibi chyba jednya postac odpowiadajaca rpg palladin swiety rycerz posiadajacy od boga aury itp. w tibi to jest bardziej archer (lowca) bijacy z dystansu luk kusza (w wowie tez strzelba). I all co mowia, ze niemam racji to pograjcie w nevera, baldura, ice, wow, l2 i wtedy pogadamy
|