Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 17:00   #28
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Olek, jestem 17latkiem z Lublina, uczę się w LO na profilu humanistycznym.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Z forami obcuję właściwie odkąd dostałem internet (czyli od zawsze), byłem modernatorem na stronach internetowych mojej podstawówki i gimnazjum.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Najwyżej 88 ek z full barbarianem(duma) i 2kk w banku, bez użycia bota.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Nie owijając w bawełne - liczę na dobrą i owocną zabawę. Ale uważam, że się nadaje. Moja wiedza o Tibii jako takiej jest conajmniej duża, a przez dostanie się do supportu mogę odpowiednio ją wykorzystać.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak. Ponieważ jestem solidny, staranny w tym co robię, lubię Tibię, a co najważniejsze - mogę spędzić przy komputerze długie godziny.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Wyznaczyć grupę odpowiedzialnych ludzi, by stworzyli opis WSZYSTKICH poważniejszych expowisk w całym tibijskim świecie (szczegółowe opisy itd.)
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Jestem naprawdę otwarty na to co mi się zleci, ale chętnie uzupełniłbym opisy potworów, czarów itd. na tibia.pl
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Poprostu traktuję to poważnie.

Ostatnio edytowany przez Argen - 18-11-2008 o 17:03.
Argen jest offline