Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tore
@UP
Dobrze gadasz sam mam 70 pala  i te hunty w Tanaris ach......
Teraz robie huntera mam juz 27 lvl  a i to chyba dobrze że tibia upodabnia sie do wowa jak by wprowadzili auction house to było by mniej oszustów 
|
ehehe to pozdro dla ciebie jak na 70 lvl siedzisz w tanaris ;]
takto jest jak sie gra na privatach , a zreszta na 80 lvlu jest wiele ciekaszych rzeczy ;]
@kubaboo
spoko ja sie z toboa zgodze , wiem na czym tibia polega bo sam gralem 4 lata w to i nikogo nie przekonoje do gry w wowa , tlyko pisze jak jest bo wiekszosc tu osob zmysla rozne rzeczy o wowie , napisałes cos o kumplach no niesety w tibi jak to jest z kumplami wieszkosc czeka tlyko poto aby Cie okrasc , i to ma byc to ze sie gra dla kumpli ? jesli chodzi o gre np ma sie gildie idzie sie z nia na raid to wiesz jakie musi byc zgranie ? 1 osoba cos spieprzy co caly raid pada , na silniejszych bossach np w swp to juz musi byc profesjonalne zgranie.
@ tore
no tlyko ze jest tak w wowie masz lvl potworka i jak ma odpowiedni to wiesz ze go ubijesz , no ale w tibi tez sie wiedzialo co silniejsze czy nie i sie chodzilo na to co odpowiednie , wiele osob mowi ze jak sie wbije 70 (80) to nie ma co robic a wlasnie wtedy gra sie zaczyna