Witam!
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Na imię mi Łukasz, mam 15lat, interesuję się informatyką, sportem, fantasy i fizyką, jestem w szkole z wysokimi wymaganiami i mam średnią 4.75, pracuję w sklepie internetowym.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na tym forum siedzę już kupę czasu, nawet przed założeniem kąta

, byłem supporterem, następnie moderatorem na wowpilot.com.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Obecnie jestem na emeryturze, ale w tibie grałem dosyć długo. Miałem 51 EK, ze skillami 79/78 (sword), mimo że nie gram, to staram się być na bieżąco.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Wolny czas, chęć zrobienia większego porządku w dziale RPG, pomoc innym, tibia.pl jest to główna strona na jaką wchodzę.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Mimo że nie lubię oceniać sam siebie, to uważam że się nadaję, głównie dla tego że, jestem punktualny, staram się nigdy nie popełniać tych samych błędów, zawsze wkładam swoje serce w to, co robię.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Lepsze zabezpieczenia przed linkami, (które mogą przecież prowadzić do wirusów), byłbym za tym, żeby "nowi na forum", nie mogli pisać tematów, lub chociaż podawać linków.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Zająć się działem RPG, poza tym przyjmę każde zadanie, od tłumaczenia newsów, po różne inne.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Wolny czas, jestem ambitny i szybko się uczę. Poza tym: odpowiedzialny, pracowity i dotrzymuję danych terminów. Chcę pomóc serwisowi, posiadam dość dużą wiedzę o tibi.
Pozdrawiam!