Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...
Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.
|
Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
Co do tego, że nie przyjmowałem krytyki, to nie masz racji, bo krytykę to ja przyjmuję, ale jeśli jest ona poparta argumentami, a tamci użytkownicy nie poparli kpin ze mnie żadnym dobrym argumentem. Jeżeli ktoś potrafi wyrazić krytykę, to każdy potrafi ją przyjąć [no może nie każdy].
Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam. Po za tym ja wcale nie powiedziałem, że nie umiem grać na hotkeyach, tylko nie lubię np. gadki w której ktoś mi powie, że nie umiem grać, a ma na kompie BlackD i uważa, że jest świetny. Ciebie szanuję, bo potrafisz wyrazić swoją krytykę w sposób, który mnie nie obraża, ale nie lubi ludzi, którzy teraz mają wyższy poziom niż ja i wyzywają mnie, że grać nie umiem i tego typu inne różne teksty, chociaż on ten poziom wbił na bocie.
Pozdrawiam. BaxCrow.
Ps. Jak co to pisz na PM, bo robimy OFF Topic.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.