Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 20:48   #93
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
A ty jesteś tak dorosły, że palisz z przyjemności a nie dla szpanu.
Nie palę, ani się nad nikim nie wywyższam.
Cytuj:
Widziałeś co papierosy robią z wątrobą???
Tak.
Cytuj:
Wiesz jak za 20 lat(o ile wcześniej nie złapie cię jakiś rak) będzie wyglądała twoja twarz, jak będziesz spalony od środka, jak bardzo będziesz zatruty??
Wiem jak wygląda moja siostra, która trochę już pali. Ale mimo to, jakbym czuł potrzebę palenia, to by mi to nie przeszkadzało. A poza tym, nie planuje żyć tak długo.
Cytuj:
Twoje płuca będą strasznie zatrute, będzie ci się ciężko oddychało, bo włoski odpowiedzialne za filtrowanie powietrza będą całkowicie wyniszczone, a oneee bardzo długo odrastaką(20+ lat)
J/w.
Cytuj:
Dla mnie palenie to jest celowy idiotyzm, oczywiście to jest moje zdanie...
Nie palę tylko dlatego, że fajki są drogie, a ja ze względu na charakter studiów, nie pracuję.

Cytuj:
Niestety taka jest prawda, mam kilku kumpli którzy palą...
A kto nie ma?

Cytuj:
...żeby zaszpanować przed dziewczynami.
A o czymś takim nie słyszałem. Myślę, że dziewczynom, którym imponuje palenie, nie warto imponować. Poza tym, kto chciałby całować popielniczkę?

Cytuj:
Inteligentne na to nie lecą, wręcz przeciwnie, ale te głupie gwiazdeczki szleją na punkcie takich chłopaków
Nie znam inteligentnych kobiet, więc nie wiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
Crymore, na coś umrzeć trzeba.
Ano. Też nie rozumiem źródła frustracji użytkownika Lechista.

<edit>
Cytuj:
@Narkotyki ogólnie są przyjęte za złe, można żyć bez tego, po co ryzykować życiem dla szpanu przed kumplami?? Nie wmawiajcie mi, że robicie to dla przyjemności(pewnie niektórzy tak, ale na pewno nie więkrzosc) To już jest tak, i każdy tak gada, że jesteś cienias bo nie zapalisz skręta. Pewnie powiecie, że tylko debile tak gadają, ale niestety te debili to połowa waszych kumpli któzy tak uważają a jak nie powiedzą wam tego w twarz to bedą gadac za plecami
Masz bardzo brzydki nawyk zakładania, że jeżeli Twoi znajomi robią coś z konkretnego powodu, to znaczy, że wszyscy inni kierują się tą samą przyczyną.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 18-11-2008 o 20:51. Powód: Literówka.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem