Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston
Nikt Ci tego nie zabrania, więc również Ty powinieneś uszanować wybór tych, którzy wolą np. trawę (czy cokolwiek innego).
|
THC odkłada się w tkance tłuszczowej, i tam się kumuluje, szkodząc, bo jest wydzielane do organizmu podczas spalania tłuszczu. Polecam porozmawiać z lekarzem, a nie zaglądać do Wikipedii, jeśli chcesz wnikać w temat. Trochę informacji znajdziesz także na
http://zielonemity.republika.pl/.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
No i tu wychodzi typowe myslenie Polakow - zakladac z gory ze stanie sie cos zlego i ludzie popadna w skrajnosci. W mojej bylej szkole nie dawali dzieciom z podstawowki nozy na stolowce bo moglyby sie pokaleczyc, jak by to widelec byl bezpieczniejszy. Z reszta, moze wodke i tanie wina tez wycofajmy, bo nie mam ochoty patrzec na pijakow/bezdomnych? Co do przykladu z pedofilem: nie wiem jaki to ma zwiazek z narkotykami.
|
Czyli mówisz, iż nie można wywnioskować, że gdy ktoś ćpa to dojdzie do czegoś złego...? Ahaaa...

Zobacz, co napisałem - że wg. mnie alkohol mniej miesza w życiu niż marihuana. Co do przykładu z pedofilem, przeczytaj ponownie to co pogrubiłem. Nie zrozumiałeś? To jeszcze raz.