Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 21:29   #1948
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
A to wszystko tłumaczy.

<znaki>
@ UP
Komisarzu, to nie jest złość, raczej smutek spowodowany tym, co się z niektórymi osobami stało.
Są również rzeczy, których nie jestem w stanie zdzierżyć i nawet nie będę próbował się z tym kryć. Nigdy żadnego z was nie okradłem, ani nie sprzedałem - Lavio mi to zrobił. Nigdy nie zachowywałem się jak hipokryta w stosunku do was - wy w stosunku do mnie tak (chociaż oczywiście nie wszyscy). Może za bardzo ufam ludziom - nie wiem.
Są osoby, które zupełnie się nie zmieniły odkąd je poznałem i jestem zajebiście szczęśliwy (np. Ty, Carlito, Jery), że nadal jesteśmy w kontakcie, ale przeanalizuj to, jak wyglądały początki naszej znajomości (mam na myśli zarówno etapy W-wa - Garwolin jak i dalsze), a jak wygląda to teraz.

Naprawdę fajnie jest słyszeć, czy czytać, jak ktoś mówi/pisze, że jest wdzięczny za wkręcenie do paczki, czy wymienia jako najlepszy moment minionego roku majówkę. Ale nie fajnie jest, gdy za Twoimi plecami te same osoby (nie mówię tu o wszystkich) mają Cię głęboko w dupie.

Ale to nie jest rozmowa, która powinna toczyć się tutaj, takie jest moje zdanie.

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 18-11-2008 o 21:46.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem