Cytuj:
Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
|
Ale to jest (przynajmniej dla mnie) najwiekszy ubity lv na mobie jaki widzialem, ci ktorzy trapa robili mieli chyba mniejszy lv. Powtarzam - to nie jest takie proste, ze sobie rzucisz jednego mwalla byle gdzie, koles da sobie exita i go hydra zabije. Ubiles chociaz kiedys 100 lvl w trapie? Wiesz jakiego to wymaga skilla zeby tu wypisywac pierdoly, ze nie ma sie czym podniecac? Ok, nawet jezeli mieli bota to co? Myslisz, ze bot ma funkcje 'idz, strapuj, zabij, zbierz loota'? Bot to zaledwie leczenie sie i pare innych rzeczy. Strapowac musisz sam, tu bot ci nie pomoze. A uwierz mi, ze 300+ lv biegnie z taka predkoscia, ze poslugujac sie mobami trzeba myslec bardzo szybko zeby zrobic trapa.
Cytuj:
Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam.
|
Teraz jest dobrze, wczesniej bylo inaczej. Moze juz do tego nie wracajmy.