Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2008, 22:14   #31
piternet
Frequenter

piternet's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
piternet ma numer GG 8247274
Domyślny

1) Parę słów o sobie
Nazywam się Piotrek, mam 15 lat. Chodzę do klasy II gimnazjum, jednak myślę, że mój wiek nie będzie stwarzał jakiś problemów. Interesuję się głównie komputerami oraz piłką siatkową/nożną. W szkole moim ulubionym przedmiotem zawsze pozostaną przedmioty ścisłe. Z nauką nie mam problemów - moja średnia w szóstej klasie to 5.7; I gimnazjum to 5.4 (zeskanować świadectwo xD?)
2) Doświadczenie na forum
Na forum dołączyłem 1 stycznia 2007 r.(01-01-2007), więc jestem na nim od ponad dwóch lat. Sukcesów na forum, raczej żadnych nie miałem, natomiast brałem udział we wcześniejszych wyborach na moderatorów. Prowadziłem kilka for po około 50~ użytkowników, oraz uczestniczyłem w projekcie dt. forum pewnego ogromnego sojuszu w grze internetowej OGame.
3) Doświadczenie w grze Tibia
Moje dwie najlepsze postacie to 60 knight (hackneli mnie u kolegi :X) oraz 65 palek. Teraz nie gram; czekam na jakieś nowe światy. Mino tego jestem świetnie zorientowany we wszystkich eventach, imprezach i nowinkach

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Zawsze chciałem być "kimś" na forum; teraz nadarzyła się ku temu okazja. Jestem aktywny; potrafię dobrze zachować się w każdej sytuacji; zagospodarować czas . Mam go dość dużo ( tzn. po update na pewno będę miał, teraz przygotowuję się do olimpiad). Pisanie różnego rodzaju notatek sprawia mi dużą przyjemność. Gdybym został supporterem na pewno bym was nie zawiódł i spełnił oczekiwania przede mną postawione.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Sądzę, że nadaję się na nią. Jestem odpowiedzialny i mimo swojego młodego wieku znam się dobrze na różnych aspektach komputerów/forum. Potrafię projektować strony w HTML, swojego czasu interesowałem się grafiką komputerową i językiem C++. Znam się również dość dobrze na platformie Microsoftu (Windows XP) oraz na Linuxie ( w szczególności na Ubuntu). Sądzę, że pisanie i edytowanie różnych materiałów na tibia.pl nie stanowiłoby dla mnie problemu. Więc tak, sądzę, że nadaję się na tą pozycję.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Jestem bardzo kreatywnym i pomysłowym człowiekiem. Gdybym miał szansę dorzucić choćby trzy grosze do rozwoju tej strony to na pewno bym takiej szanse nie zaprzepaścił. Mam dużo drobnych pomysłów, m.in. na lepsze pisanie materiałów odnośnie czarów, wyposażenia itp. Spokojnie mógłbym się tym zająć.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Najchętniej pisałbym artykuły odnośnie różnego rodzaju wyposażenia, potworów czy terenów i czarów. Po update pewnie będzie dużo takiej roboty Równie dobrze mógłbym zająć się czym innym
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem odpowiedzialny, potrafię pisać poprawnie ortograficznie i gramatycznie. Zawsze dotrzymuję terminów. Znam się dobrze na komputerach (jak już wspomniałem potrafię pisać w HTML, coś tam umiem o C++ - bo już troszkę pozapominałem - dobrze znam Windowsa oraz Linuxa). Stosunkowo dobrze znam angielski (zdałem PET, będę przygotowywał się do FCE). Unikam kłótni, jestem kulturalny. Mam nadzieję, że mnie wybierzecie To chyba tyle

Piternet
Wszystko o gildiach
Wszystko o staminie

piternet jest offline