Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek
Ok ok- jesli to wszytsko nie fake, GM oczywiscie naduzyl wladzy, pisze to przy calej niecheci do xeveza. Uwazam tylko, ze zrobil dobrze jesli Mandrake po odebraniu Xevezowi powiedzmy wypieprzyl do kosza, co oczywiscie nalezy miedzy bajki wlozyc. Od dawna bowiem jestem zwolennikiem wiekszej karnosci boterow. Ban na tydzien czy nawet na miesiac czesto jest zadna kara za miesiace botowania. Miesiace, w czasie ktorych boter moze zarobic kilka kk. Zatem odebranie takiemu Mandrake jest jakas forma sprawiedliwosci.
Xevezq:
Z resztą. Od kiedy bany za boty są na 1 TYDZIEŃ, a nie na 1 MIESIĄC?
(sorry ze mi sie cytatu nie chcialo robic )
Ja tam sie na botach i banach za nie nie znam, nigdy nie musialem sie tym interesowac bo jak wsyzsyc wiemy ja gram uczciwie. Byc moze drugi ban za tosamo jest dluzszy od 1go? Ale jak mowilem ja tego nie wiem.
Sluchajcie sprawa ogolnie wyglada tak, ze jak nie pozyczasz od mafii nie masz dlugow i nie musisz drzec o zycie. A jak nie botujesz nie masz bana i nie musisz drzec ze ci ktos Mandrake zajuma 
|
Z tego co się orientuje pierwszy ban za bota jest na miesiąć (przynajmniej był xd) a drugi to już deleted postaci. Może coś uległo zmianie? Ktow wie...